vectorizare-logo-design-preview-PNG-200px-72ppivectorizare-logo-design-preview-SVG
vectorizare-logo-preview-mobilepreview-PNG-72ppivectorizare-logo-preview-mobilepreview-SVG

Vectorizare Logo Design

Mărește sau micșorează logo-ul tău la orice dimensiuni fără a pierde din caliteatea acestuia! Îl poți tipări, grava, broda și expune în orice formă fizică. Folosește-l în orice situație ai nevoie, fără a întâmpina probleme legate de dimensiunile acestuia.

Toate acestea sunt posibile dacă logo-ul tău este în format vectorial. Cu ajutorul serviciilor noastre de vectorizare logo design vei transforma fișierele de slabă calitate ale unui logo în fișiere vectoriale de cea mai bună calitate!

Încarcă fișierele logo-ului pe care vrei să îl vectorizezi, completează datele tale de contact și trimite-ne proiectul tău. Echipa noastră va reveni în scurt timp cu o ofertă de preț pentru vectorizarea logo-ului afacerii tale!

  Fișiere acceptate: png, jpg, jpeg, gif, bmp, tif, psd, pdf, ai, eps, zip

  Am citit și accept termenii și condițiile Brand Creators

  Grafica Raster vs Grafica Vectorială

  Fișiere Scalabile

  Un logo vectorial poate fi mărit și micșorat la orice dimensiuni, fără a-și pierde din calitățile grafice.

  Logo Editabil

  Cu ajutorul fișierelor vectoriale poți modifica logo-ul folosind programe specializate.

  Tipărire Calitativă

  Cele mai bune rezultate la tipărire sunt obținute prin folosirea unui logo în format vectorial!

  Grafica de tip Raster – cunoscută și sub termenul Bitmap – este formată dintr-un tablou de pixeli de diferite culori care împreună formează o imagine. Cele mai folosite și des întâlnite fișiere raster sunt în formatele JPG, PNG sau GIF. Imaginile pe bază de pixeli tind să își piardă din calitate atunci când sunt mărite sau micșorate, deoarece pixelii cresc și scad odată cu acestea. De aceea unele imagini tind să aibă un aspect neclar, blurat sau se văd în pătrățele (pixeli).

  Grafica vectorială este formată din linii și forme geometrice drepte sau curbate, iar un fișier vectorial reține punctele de început și de sfârșit ale liniilor și formelor, gradul de curbură și culorile de umplere sau de margine ale acestora. Fișierele vectoriale nefiind pe bază de pixeli, pot fi scalate la orice dimensiuni fără a se pierde din calitatea grafică a imaginii. Cele mai populare tipuri de fișiere vectoriale sunt: AI, EPS, PDF, SVG sau CDR. Pe lângă proprietatea lor de a arăta bine la orice dimensiuni, fișierele vectoriale pot fi foarte ușor modificate. Cu ajutorul unui program specializat (Adobe Illustrator, Corel Draw, Sketch ș.a.), se pot modifica forma și culorile graficii vectoriale.

  Diferențele dintre fișierele raster și fișierele vectoriale pot fi vizibile în următoarele logo-uri. Mutați linia de pe mijlocul imaginilor în stânga sau în dreapta pentru a schimba tipul de fișier.

  vectorizare-logo-preview-alpha-artdent-SVG
  vectorizare-logo-preview-e-scutere-SVG