fbpx

Abonamente de design cu livrare rapidă și număr nelimitat de proiecte

Logo Design, Web Design Și Alte Materiale

Abonamente de design grafic și web design pentru antreprenori, agenții sau afaceri de orice dimensiuni, care înțeleg importanța investiției în propria imagine.

O nouă abordare de colaborare, prin abonamente de design.

Economisești timp și bani

Cu abonamentele noastre de design economisești timp și bani și beneficiezi de un număr nelimitat de proiecte cu livrare rapidă.

Abonează-te și solicită oricâte proiecte de design ai nevoie.

Primele modele de design sunt gata în aproximativ 1-3 zile lucrătoare.

Ai modele și modificări nelimitate, până ești complet mulțumit.

Ai găsit abonamentul la care nu vei vrea să renunți.

Abonamente de design la costuri fixe

Recâștigă-ți timpul pierdut în căutarea de servicii de design. Activează un abonament cu cost fix și ai acces oricând la profesioniști focusați pe calitate, proiecte nelimitate și turn around rapid.

Cost fix în fiecare lună

Scapă de grija costului necunoscut cu ajutorul abonamentelor de design cu costuri lunare fixe. Beneficiezi de același cost fix în fiecare lună, fără a fi influențat de numărul sau tipul de proiecte dezvoltate.

Administrare prin Trello

Adaugă și urmărește statusul proiectelor prin platforma Trello. Organizat pentru o eficiență maximă, vei avea un board dedicat de unde poți adăuga oricâte proiecte dorești, poți urmări proiectele în lucru și accesa proiectele finalizate.

Invită-ți întreaga echipă

Îți poți invita întreaga echipă în board-ul dedicat în Trello, astfel încât cu toții să puteți adăuga noi proiecte, pentru a urmări statusul proiectelor în lucru și pentru a avea access la proiectele finalizate.

Poți anula oricând

După activarea abonamentului de design vei beneficia de reînnoire automată! Dacă decizi că nu mai vrei să reînnoiești, poți anula oricând și beneficiezi în continuare de servicii, până expiră perioada achitată.

De ce să alegi un abonament de design pentru afacerea ta

Avantajele abonamentelor de design

Avantaje pe care nu vei vrea să le pierzi!

Proiecte nelimitate

Beneficiezi de un număr nelimitat de proiecte, realizate unul câte unul.

Livrare rapidă

Primești primele modele de design în aproximativ 1-3 zile lucrătoare.

Focus pe calitate

Vei lucra cu designeri experți care pun focusul pe designul de calitate.

Design personalizat

Fiecare proiect dezvoltat este unic și personalizat pentru brandul tău.

Economisești timp

Nu mai pierzi timpul cu cereri de ofertă, negocieri sau plăți.

Drepturi depline

Primești drepturi depline pentru toate materiale finale de design dezvoltate.

Logo Design, Design de Print, Design Social Media și Altele

Cu abonamentele de design dezvoltăm identități

Abonamente de Design

Primim până la 10 clienți

Pentru moment putem accepta până la 10 abonamente de design, astfel încât să putem oferi cea mai bună calitate și o livrare cât mai rapidă a proiectelor.

Setează un call de 15 minute

Află cum funcționează abonamentele de design într-un meeting online de 15 minute.
Programează  »

Studiază abonamentele de design

Activează-l pe cel care ți se potrivește.
750€/lună
1000€/lună
Câte un proiect nou activ. Poți anula oricând!
Ce este inclus în acest abonament de design:
1250€/lună
1500€/lună
Câte două proiecte noi active. Poți anula oricând!
Ce este inclus în acest abonament de design:

De ce nu aș angaja în schimb un graphic designer full time?

Ne rezumăm la două motive pentru care ar trebui să alegi un abonament de design în schimbul angajării unui graphic designer full time:

  1. Costuri – Pentru a angaja un designer junior full time, costurile firmei ar fi de la 1200€ (salariul brut) + beneficii, licențe și alte cheltuieli. Pentru a angaja un designer senior cu 10-15 ani experiență, costurile firmei ar trece cu ușurință pragul de 3000€.
  2. Echipă cu experiență – Prin activarea unui abonament, vei avea ocazia de a lucra cu o echipă de designeri profesioniști. Momentan avem în echipă 2 designeri seniori, fiecare cu experiență de peste 10 ani în domeniu.

După ce te-ai abonat poți adăuga un număr nelimitat de proiecte, care vor fi realizate unul câte unul. Avem o limită de unul sau două proiecte (abonamentul PRO) dezvoltate în același timp. Apoi este limita timpului, și anume se vor realiza un număr nelimitat de proiecte, câte se pot realiza în timpul în care ai un abonament activ.

Primele modele de design vor fi gata în aproximativ 1-3 zile lucrătoare din momentul activării proiectului. Focusul nostru este să fie gata în 1-2 zile lucrătoare, însă pentru proiecte mai complexe poate dura puțin mai mult. Modificările și fișierele finale vor fi livrate în 1-2 zile lucrătoare.

Un „proiect nou activ” se referă la crearea de noi modele de design, separat de revizii/modificări. Proiectele noi se aplică pentru realizarea de noi materiale de design, atât pentru un proiect nou cât și pentru un proiect activ pentru care se dorește un design nou. Proiectele care se află în perioada de modificări (pentru modelele de design existente) nu influențează numărul de proiecte noi active.

Prin „branduri nelimitate” ne referim la faptul că poți cere design pentru orice proiect al tău. Fie că vorbim de un banner pentru magazinul tău online, un flyer pentru cafeneaua ta, sau un logo pentru un proiect pe care vrei să îl începi, toate sunt incluse. PS: poți împărți abonamentul cu un prieten și puteți cere amândoi proiecte prin intermediul platformei Trello.

Echipa noastră lucrează în suita Adobe Creative Cloud, iar majoritatea proiectelor sunt dezvoltate în Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign sau Adobe XD (pentru design landing pages). Pentru crearea de site-uri de prezentare și landing page funcțional, lucrăm cu CMS WordPress și Elementor PRO.

Foarte ușor! Odată activat un abonament, vei avea acces în propriul Board pe platforma Trello unde vei putea începe să adaugi proiectele de care ai nevoie. Acolo vei putea adăuga toate detaliile unui proiect, încărca fișiere (limită de 250 MB per fișier), adăuga link-uri către documente relevante și orice alte detalii despre proiect. Vei găsi și o lista de template-uri predefinite pentru o varietate de proiecte de design, care să te ajute în a completa cu informațiile necesare pentru un proiect. Iar aici vei putea organiza proiectele în funcție de prioritatea lor, astfel încât să putem începe dezvoltarea acestora, imediat ce s-a eliberat un slot în proiectele noi active.

Nici o problemă! Beneficiezi de modele și modificări de design nelimitate și vom lucra la el până vei fi complet mulțumit!

Da. În abonamentele de design nu sunt incluse: grafică și modeling 3D, ilustrații, animații grafice, cărți, materiale foto, video sau conținut text, realizarea de matrițe pentru ambalaje și alte servicii care nu fac parte din ramura de design grafic sau din expertiza noastră. Vezi serviciile care nu sunt incluse în Termenii și Condițiile abonamentelor de design.

Plățile sunt procesate prin platforma Stripe, iar la activarea unui abonament se va activa un produs de tip “Subscription” (abonament) cu plată recurentă. Reînnoirea se va efectua automat în fiecare lună, până la anularea acesteia. Poți anula oricând reînnoirea abonamentului și vei beneficia de serviciile noastre până la expirarea perioadei achitate.

Întrebări Frecvente

FAQ

Află răspunsurile la întrebări frecvente legate de abonamentele de design pe care le oferim. Dacă ai alte întrebări, nu ezita să programezi un call pentru a-ți primi răspunsurile și un intro la modul de funcționare al abonamentelor.

Setează un call de 15 minute

Află cum funcționează abonamentele de design într-un meeting online de 15 minute.
Programează  »

Află dacă abonamentele de design sunt potrivite pentru tine.

Ai nevoie de mai multe detalii?