fbpx

Testează

Vectorizare Logo Design, Sigle și Elemente Grafice

Fișiere vectoriale pentru logo-ul tău

Mărește sau micșorează logo-ul afacerii tale la orice dimensiuni fără a pierde din calitatea acestuia! Îl poți tipări, grava, broda și expune în orice formă fizică. Folosește-l în orice situație ai nevoie, fără a întâmpina probleme legate de dimensiunile acestuia.

vectorizare-logo-exemplu-raster-png-600h

Fișiere Scalabile

Un logo vectorial poate fi mărit și micșorat la orice dimensiuni, fără a-și pierde din calitățile grafice.

Logo Editabil

Cu ajutorul fișierelor vectoriale poți modifica logo-ul folosind programe specializate.

Tipărire Calitativă

Cele mai bune rezultate la tipărire sunt obținute prin folosirea unui fișier în format vectorial!

Trimite grafica pe care dorești să o vectorizăm

Completează formularul

Cu ajutorul serviciilor noastre de vectorizare logo design și sigle, vei transforma fișierele de slabă calitate ale graficii tale în fișiere vectoriale de cea mai bună calitate!

Încarcă fișierele logo-ului sau ale elementelor de design pe care vrei să le vectorizezi, completează datele tale de contact și trimite-ne proiectul tău. Echipa noastră va reveni în scurt timp cu o ofertă de preț pentru vectorizarea logo-ului afacerii tale!

Încarcă fișierele logo-ului tău

Folosind butonul de mai sus, atașează fișierele logo-ului pe care dorești să îl vectorizăm. Poți atașa până la 10 fișiere, 30 MB per total, iar ca extensii de fișiere sunt acceptate: jpg, png, pdf, gif, bmp, doc, docx, txt, rar, zip, ai, eps, cdr, ppt, pptx și svg.

Informații logo

Introdu numele proiectului tău, iar dacă ai ceva mențiuni legate de logo-ul pe care l-ai atașat sau dorești ceva modificări (culori, text etc.), scrie-ne mai jos.

Date de contact și facturare

Lasă-ne datele de contact și informațiile de facturare pe care dorești să le folosim mai departe:

Care sunt diferențele dintre grafica vectorială și grafica raster

De ce nu .JPG / .PNG, ci .AI / .EPS
vectorizare-logo-designpreview-SVG
vectorizare-logo-designpreview-PNG-72ppi
vector-raster-diferente

Diferențele dintre fișierele raster și fișierele vectoriale pot fi vizibile în imaginea de mai sus. Mutați linia de pe mijlocul graficii, în stânga sau în dreapta, pentru a schimba tipul de fișier și veți observa diferența de calitate dintre grafica vectorială și cea raster.

Grafica de tip Raster – cunoscută și sub termenul Bitmap – este formată dintr-un tablou de pixeli de diferite culori care împreună formează o imagine. Cele mai folosite și des întâlnite fișiere raster sunt în formatele JPG, PNG sau GIF. Imaginile pe bază de pixeli tind să își piardă din calitate atunci când sunt mărite sau micșorate, deoarece pixelii cresc și scad odată cu acestea. De aceea unele imagini tind să aibă un aspect neclar, blurat sau se văd în pătrățele (pixeli).

Grafica vectorială este formată din linii și forme geometrice drepte sau curbate, iar un fișier vectorial reține punctele de început și de sfârșit ale liniilor și formelor, gradul de curbură și culorile de umplere sau de margine ale acestora. Fișierele vectoriale nefiind pe bază de pixeli, pot fi scalate la orice dimensiuni fără a se pierde din calitatea grafică a imaginii. Cele mai populare tipuri de fișiere vectoriale sunt: AI, EPS, PDF, SVG sau CDR. Pe lângă proprietatea lor de a arăta bine la orice dimensiuni, fișierele vectoriale pot fi foarte ușor modificate. Cu ajutorul unui program specializat (Adobe Illustrator, Corel Draw, Sketch ș.a.), se pot modifica forma și culorile graficii vectoriale.

evabuild-raster-JPG-72ppi
evabuild-vector-SVG
casa-star-raster-JPG-72ppi
casa-star-vector-SVG
glassrom-raster-JPG-72ppi
glassrom-vector-SVG
enache-asigurari-raster-JPG-72ppi
enache-asigurari-vector-SVG

Proiectul tău a fost trimis!

Confirmare de trimitere

Acest mesaj reprezintă o confirmare că proiectul tău a fost trimis cu succes către noi. A fost trimis un mesaj de confirmare și către adresa de e-mail introdusă în formular.

Vom analiza fișierele și informațiile trimise, apoi vom reveni cu o ofertă de vectorizare pentru proiectul tău!