Creare Site de Prezentare

Ai nevoie de un site de prezentare dar nu știi cum să îl faci,
ce anume să conțină și nici de unde să începi?

Crearea unui site de prezentare

Fiecare site pe care îl construim beneficiază de următoarele specificații:

Design Personalizat

Site-ul de prezentare va avea un design personalizat și adaptabil oricărui dispozitiv, pentru a putea fi accesat atât de pe calculator sau laptop cât și de pe smartphone sau tabletă!

Tools

Pot fi introduse elemente care pot facilita folosirea site-ului, cum ar fi: formulare de contact personalizate, hărți google, galerii foto și alte elemente similare, în funcție de necesitățile fiecărui proiect.

Pagini Nelimitate

Pot fi create un număr nelimitat de pagini, astfel încât să putem introduce toate informațiile legate de compania, serviciile sau produsele tale!

Optimizare OnPage

Site-ul va fi optimizat și pregătit pentru indexarea în Google, prin denumirea paginilor și a imaginilor astfel încât să fie cât mai “search friendly”.

Portofoliu site-uri de prezentare

Câteva dintre proiectele noastre din categoria de creare site-uri de prezentare.

Estimare gratuită creare site de prezentare!

Completează formularul de mai jos astfel încât să îți putem face o
estimare de preț pentru crearea unui site de prezentare!


Date de contact și descrierea companiei

Completează câmpurile de mai jos cu detalii despre compania ta, activitatea acesteia și ce așteptări ai de la un site de prezentare.

Atașează fișiere (opțional)

Trimite-ne fișiere ce au legătură cu proiectul tău.
Fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, ai, pdf, eps, cdr, zip sau rar.

Oferim și alte servicii suplimentare

Pe lângă crearea site-ului de prezentare, te putem ajuta și cu următoarele servicii:

Creare Logo

Dacă nu ai deja un logo pentru compania ta sau dorești să îl refaci pe cel care îl ai, îți punem la dispoziție serviciile noastre profesionale de creare logo!

Mentenanță Site

După crearea site-ului, sau dacă ai deja unul, îți oferim serviciile noastre de mentenanță cu prețuri începând de la 100 RON/lună. Cere o ofertă!

Hosting

Dacă noi ți-am creat site-ul sau dorești să facem asta, îți oferim posibilitatea de a-l păstra pe serverele noastre, fără a te complica în a căuta alt hosting!

Creare Conținut

La crearea site-ului de prezentare ne poți trimite tu conținutul text sau, dacă nu ai timp sau nu știi ce anume să scrii, poți alege să îl scriem noi pentru tine!

Elemente Grafice

Cu ajutorul serviciilor noastre de design grafic, îți putem crea elementele grafice de care ai nevoie, cum ar fi: bannere, imagini social media sau altele.

Întreabă-ne!

Ai nevoie de un alt serviciu, dar nu l-ai găsit în listă? Contactează-ne și putem discuta în amănunt legat de ceea ce cauți și cum te putem ajuta!