fbpx

Client

Light Confort

Proiect de dezvoltare identitate vizuală pentru un business a cărui activitate este tâmplărie din PVC și aluminiu. Pentru acest client am oferit servicii de: logo design, design cărți de vizită și foaie antet, scurt ghid logo, poze profil social media, wallpaper și design mapă de prezentare.
Light-Confort-Social_01
Light-Confort-Social_02
Light-Confort-Social_03

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

design-carti-vizita-foaie-antet-light-confort

După definirea identității vizuale prin crearea logo-ului și stabilirea culorilor și fonturilor, au mai fost create alte elemente de branding aferente. Printre aceste elemente s-au numărat și design-ul cărților de vizită și a foii antet, vizibile în imaginea alăturată. Acestea au fost create în temă cu stilul definit de identitatea vizuală și au fost create ca o continuitate pentru aceasta.

Au mai fost create și două wallpaper-uri, care servesc și ca mockup-uri și reprezentări realistice ale logo-ului într-un mediu real, dar și design-ul pentru o mapă de prezentare care este oferită clienților împreună cu oferte de preț, acte și alte documente. Toate acestea sunt prezentate mai departe pe pagina acestui proiect.

design-mapa-prezentare-light-confort-brandcreators
design-mapa-prezentare-light-confort-interior-brandcreators

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?