ce-pachet-de-logo-design-ti-se-potriveste-feat-img

Doresti sa construiesti noua imagine a companiei tale, dar nu stii care pachet de logo design ti se potriveste? Este complet normal, de aceea ne-am hotarat sa scriem acest articol despre pachetele noastre de logo design si identitate vizuala, ce contin acestea si cu ce tip de activitate se potriveste fiecare!

Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este: la ce voi folosi noul logo? Scopul tau aici este sa iti dai seama in ce mediu il vei folosi, online sau offline, pentru a sti de ce tip de fisiere ai nevoie.

Daca activitatea ta se desfasoara doar in mediul online, de exemplu: logoul tau va aparea doar pe site, retele de socializare sau email, atunci ai nevoie doar de fisierele web. Acestea vin in formatele JPG si PNG, la dimensiuni destul de mari, care pot acoperi toate necesitatile tale pentru a folosi logoul in online. Aceste fisiere nu sunt scalabile, adica nu pot fi marite la dimensiuni foarte mari, fara a se pierde din calitate. De multe ori apar pierderi in calitate si cand sunt micsorate.

Daca activitatea ta se desfasoara si in mediul offline, de exemplu: logoul va fi printat pe carti de vizita, vrei un afis sau banner publicitar, doresti sa branduiesti masina firmei cu noul logo sau orice alte intrebuintari care necesita expunerea fizica a logoului, atunci veti avea nevoie de fisierele vectoriale. Acestea vin in formatele: AI, EPS si PDF, si sunt acele fisiere care pot fi scalate la orice dimensiuni, mentinandu-se calitatea lucrarii.

In poza de mai jos se pot vedea clar diferentele dintre fisierele web si cele vectoriale. In partea stanga este un fisier web, iar in dreapta un fisier vectorial, ambele expuse la un zoom de 800%.

rasterized-vs-vector-preview

Dupa cum probabil ai observat deja pe site, avem 3 pachete de logo design: WEB, STARTUP si BUSINESS,  fiecare optimizat pentru un anumit tip de nevoi. Mai jos voi explica ce contine fiecare pachet, ce reprezinta si la ce tip de activitate se potriveste.

Pachetul Logo Design WEB

Vom incepe cu inceputul si anume primul si cel mai mic pachet de logo design, pachetul WEB.

Acest pachet este perfect pentru firmele sau proiectele a caror activitate se desfasoara doar in mediul online. Pachetul WEB s-ar potrivi: blogurilor, magazinelor online, paginilor de facebook etc. si contine urmatoarele:

 • 3 machete logo
 • 3 revizii
 • Fisiere WEB logo final (JPG si PNG)

Acum, ce anume reprezinta machete logo si revizii? Simplu!

Machetele logo se refera la primele variante de logo-uri pe care le vei primi din partea noastra, care aici sunt 3 la numar.

Reviziile se refera la modificarile facute la una sau mai multe din machetele initiale. Acestea se bazeaza doar pe primele logouri (sau reviziile ulterioare), si aici aveti dreptul la 3. Reviziile le calculam astfel: noi va trimitem primele machete de logo, dupa care tu te vei intoarce cu un feedback si ne vei spune ce modificari ai dori sa vezi la unul sau mai multe logouri pe care le-ai primit. Apoi noi incepem si lucram la modificarile pe care le-ai cerut, si iti trimitem prima revizie. Daca mai doresti alte modificari, vom intra in a doua revizie. Si asa mai departe. Sper ca ai inteles ideea, daca nu, te rog sa ne scrii.

Fisierele WEB sunt acele fisiere necesare expunerii logoului pe dispozitive digitale ca: PC, laptop, tablete, smartphone-uri etc. Acestea vin in dimensiuni mari, undeva pe la 3500 x 3500 px (sunt mari!), depinde de structura logoului. Aceste fisiere vor fi pentru logoul final.

Daca acest pachet ti se potriveste, poti plasa comanda aici.

Pachetul Logo Design STARTUP

Se numeste STARTUP deoarece credem ca se potriveste perfect companiilor nou infiintate, care activeaza atat in mediul online cat si offline. Pe langa optiunile care vin la pachetul WEB, acest pachet mai aduce in plus: 2 machete logo, 2 revizii si fisiere vectoriale.

Perfect in special pentru companiile care au activitate in mediul online, deoarece vine cu fisiere vectoriale, pachetul STARTUP contine urmatoarele:

 • 5 machete logo
 • 5 revizii
 • Fisiere WEB logo final (JPG si PNG)
 • Fisiere vectoriale logo final (AI, EPS si PDF)

Definitiile machetelor de logouri, reviziilor si fisierelor web sunt aceleasi ca de la pachetul WEB.

Fisierele vectoriale sunt de fapt punctul forte al acestui pachet! Necesare daca doriti sa printati logoul, fisierele vectoriale ofera posibilitatea de a scala logoul la orice dimensiune doriti, fara a se pierde din calitate. Daca, de exemplu, doriti sa printati o reclama pe care sa o expuneti pe un panou publicitar de dimensiuni mari, nu o veti putea face fara aceste fisiere. De fapt se poate, doar ca va arata ca in poza expusa mai sus, adica de calitate foarte scazuta. Acestea sunt pentru logoul final si le veti primi la pachet cu restul fisierelor.

Daca acest pachet ti se potriveste, poti plasa comanda aici.

Pachetul Logo Design BUSINESS

Pe langa toate optiunile din pachetul STARTUP, pachetul BUSINESS contine si cateva elemente de branding aferente, necesare oricarei afaceri. Aceste elemente sunt: design carti de vizita si foaie antet, plus cateva bonsuri care au o valoare de peste 100 RON. Ce bonusuri? Asta afli dupa ce ai comandat un pachet de logo design BUSINESS si vei primi fisierele finale ale proiectului.

Per total, acest pachet vine cu urmatoarele optiuni:

 • 7 machete logo
 • Revizii nelimitate
 • Fisiere WEB logo final (JPG si PNG)
 • Fisiere vectoriale logo final (AI, EPS si PDF)
 • Design carti de vizita
 • Design foaie antet
 • Poze de profil pentru retele sociale cu logoul final
 • Produse bonus in valoare de peste 100 RON
 • Primele machete in maxim 3 zile lucratoare!

Dupa cum se poate vedea, acest pachet vine cu cele mai multe optiuni!

Despre machete, fisiere web si fisiere vectoriale stim deja. Acum sa vorbim despre acele revizii nelimitate!

Reviziile nelimitate se refera la faptul ca vom face cate modificari sunt necesare pana vom ajunge la un rezultat final de care sa fii complet multumit! Ne vom da toata silinta sa ajungem la aceleasi rezultate si la pachetele anterioare, insa acolo vom avea un numar limitat de revizii. Trebuie totusi tinut cont ca aceste revizii nelimitate se bazeaza strict pe machetele deja existente. Cerintele care reprezinta schimbari majore care deviaza de la logourile principale vor fi considerate machete noi si vor fi taxate in plus. Dar va vom anunta inainte, in caz ca o astfel de situatie va fi intalnita!

Design carti de vizita si foi antet se vor crea in baza logoului final pentru a se mula pe identitatea companiei. Acestea vor veni pregatite pentru print, tot ce va trebui sa faci este sa le duci la o tipografie pentru a ti le printa si taia.

Pozele de profil pentru retelele de socializare cu logoul final vor veni pregatite intr-un format potrivit pentru orice retea de socializare.

Produsle bonus… sunt surpriza! Dar suntem sigur ca iti vor placea!

Primele machete in maxim 3 zile lucratoare! Acest punct vorbeste de la sine, dar daca tot este putin neclar, asta inseamna ca iti vom trimite primele exemple de logo in maxim 3 zile de la confirmarea comenzii.

Daca acest pachet ti se potriveste, poti plasa comanda aici.

Concluzie

Pe scurt, pachetele de logo design se potrivesc astfel:

 • daca ai un blog, un site, o pagina de facebook sau un magazin online, pachetul cel mai potrivit pentru tine este WEB
 • daca ai o afacere in mediul online sau offline si urmeaza sa printezi, gravezi, brodezi sau sa expui logoul in alta forma fizica, pachetul tau este STARTUP
 • daca ai o afacere ca la pachetul STARTUP, dar doresti sa iei la pachet cu carti de vizita, foi antet si alte cateva bonusuri, alege pachetul BUSINESS

Daca ai intrebari si nelamuriri, ne poti contacta aici.

Pentru a comanda unul din pachetele noastre de logo design, foloseste formularul de comanda de aici.