fbpx

Client

Bonnier Rights

Pentru clientul Bonnier Rights, una dintre cele mai mari agenții literare din Suedia, am avut plăcerea de a dezvolta mai multe elemente de design. De la invitații la prezentări de carte și de autor. Toate sunt expuse pe această pagină dedicată clientului.
design-prezentare-de-carte-bonnier-rights-simone-boman-series

În colaborarea noastră cu Bonnier Rights am avut plăcerea să dezvoltăm până acum o varietate de materiale de design: prezentări de cărți, prezentări ale autorilor, teasere de cărți, invitații și altele.

Printre acestea se numără și prezentarea seriei de cărți intitulată „The Simone Boman Series”, regăsită în poza de mai sus. Această serie este compusă din 4 cărți din genul literar family noir, fiecare număr fiind publicat la fiecare 18 luni distanță unul de celălalt.

Scopul acestui material grafic a fost de crea o prezentare artistică a întregii serii de cărți, cu descrierea poveștii și scurte rezumate pentru fiecare carte în parte.

Clientul a fost foarte mulțumit de materialele dezvoltate, urmând apoi o serie de colaborări, prezentate mai departe pe această pagină…

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

design-invitatie-patrik-svensson-bonnier-rights
design-invitatie-verso-patrik-svensson-bonnier-rights

După finalizarea prezentării captivante a „The Simone Boman Series”, am avut ocazia să punem în aplicare creativitatea noastră și să dezvoltăm un design de invitație și un teaser pentru o lansare de carte extraordinară. Cea mai recentă bijuterie literară se numește „Gospel of Eels” și este semnată de talentatul autor, Patrik Svensson, care apare în mod remarcabil pe designul invitației.

În teaser-ul plin de mister și incitant, am inclus o biografie fascinantă a autorului, o notă editorială captivantă și chiar primul capitol al cărții, pentru a-i stârni curiozitatea cititorilor. Am dorit să transmitem autenticitatea și esența poveștii prin intermediul materialelor grafice, extrase din paginile cărții finale.

Suntem încântați să vă prezentăm acest design de invitație și teaser, care combină profesionalismul cu o abordare prietenoasă și relaxată. Ne-am străduit să creăm un design captivant și inovator, care să sărbătorească lansarea acestei opere literare remarcabile.

design-teaser-carte-gospel-of-eels-patrik-svensson

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

design-prezentare-autor-lina-wolff-bonnier-rights

În plus, am avut oportunitatea de a pregăti și o prezentare captivantă pentru autoarea talentată, Lina Wolff. În această prezentare am inclus o gamă variată de informații, precum date biografice relevante, premii și nominalizări remarcabile, prezentări ale cărților scrise de autoare, citate elogioase din presă cu privire la operele sale literare ș.a. detalii semnificative.

Am dorit ca această prezentare să ofere o privire completă și captivantă asupra personalității și realizărilor lui Lina Wolff, combinând profesionalismul cu o atitudine prietenoasă și relaxată. Ne-am străduit să evidențiem autenticitatea și importanța operei sale literare prin intermediul acestui material de design.

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?