Client

Classified and Co

O companie din industria fashion ce are ca activitatea de a crea articole vestimentare. Pentru acest proiect ne-am ocupat de partea de creare logo design.

La dezvoltarea acestui proiect a fost necesară crearea unei identități vizuale care să ajungă la o audiență tânără și care să reprezinte compania și activitatea acesteia. Classified and Co produce articole vestimentare casual și moderne, de calitate ridicată și ce are ca public țintă persoane tinere.

Aceste aspecte erau dorite a se prezenta și în logo-ul final, astfel încât identitatea vizuală să rezoneze cu publicul țintă și să exprime viziunea și valorile companiei. Pentru a atinge acest rezultat s-a creat un simbol de tip inițială căruia ia fost alăturată o coroană pentru a reprezenta calitate, seriozitate și exclusivitate.

Culorile principale au fost gri și galben/auriu, fiind completarea perfectă în completarea logo-ului final pentru a atinge rezultatele dorite.

Datorită simplicității logo-ului final, acesta va putea fi folosit pe parcurs în materiale promoționale și branding, cum ar fi: etichete, brodare pe articole vestimentare, gravare sau expunere 3D.

Mai departe am pus la punct câteva mockup-uri cu logo-ul final plasat în diferite medii ce au legătură cu domeniul de activitate și care ar putea reprezenta și demonstra cel bine cum ar arăta logo-ul într-un mediu real.

1c-1

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

classified-logo-mockup-plasa-branding
creare-logo-eticheta-classified
tiparire-logo-tricou-classifed
creare-logo-classified-mockup-protectie-haine
logo-cutout-classified-branding

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

creare-logo-mockup-statie-autobuz
tiparire-logo-tricou-classifed

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?