fbpx

Client

Dr. Robert Apostolescu

Proiect de dezvoltare identitate vizuală pentru un medic ortoped cu supraspecializare în pretezarea (schimbarea articulației) șoldului și a genuchiului.

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

creare-logo-design-doctor

În proiectul de dezvoltare identitate vizuală pentru Dr. Robert Apostolescu am avut ca scop principal a evidenția activitatea și supraspecializarea domnului doctor. Pentru a face acest lucru am mers pe crearea unui logo de tip inițiale, iar în aceste litere au fost integrate cursiv cele două articulații care sunt focusul activității: șold și genunchi.

Rezultatul este unul clar, simplistic și minimalist, logo-ul final fiind format din din simbolul distinctiv la care a fost alăturat numele complet.

Culorile alese erau deja folosite de client în site, care s-au potrivit perfect cu identitatea vizuală definită și a ajutat la a evidenția și mai mult faptul că activitatea principală este în domeniul medical.

design-logo-doctor-apostolescu-identitate-vizuala
creare-logo-doctor-apostolescu
dezvoltare-identitate-vizuala-doctor-medic
realizare-logo-design-doctor

Pe lângă partea de creare logo design, pentru acest proiect a fost creat și un scurt ghid logo. În acest fișier sunt incluse detalii despre logo-ul final, cum ar fi: numele fonturilor folosite și culorile logo-ului în variantele CMYK, RGB, HEX și Pantone (PMS). 

Folosirea elementelor din acest scurt ghid ajută la dezvoltarea de noi elemente de branding ce vor oferi uniformitate și continuitate în identitatea vizuală. Această continuitate ajută la o implementare corectă a identității vizuale și ajută brandul în a deveni memorabil și ușor de recunoscut.

scurt-ghid-logo-design-doctor

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

realizare-design-cover-pagina-facebook-doctor-apostolescu

Pentru acest proiect am mai lucrat la dezvoltarea de elemente de design social media – poze de profil social media și design cover pentru pagina de facebook – dar și la crearea unei semnături de e-mail în format HTML. Toate aceste elemente au fost create folosind bazele identității vizuale deja definită și reprezintă o continuitate a acesteia.

design-semnatura-email-html-doctor-apostolescu

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?