fbpx

Client

e-scutere

Proiect de dezvoltare identitate vizuală creat pentru o companie ce se ocupă cu vânzarea de scutere electrice. Dezvoltarea acestui proiect a inclus mai multe servicii de design, cum ar fi: creare logo, design cărți de vizită și foaie antet, scurt ghid logo, design wallpaper, design bannere publicitare, design flyere și pliante.
e-scutere_social_01
e-scutere_social_02
e-scutere_social_03

Dezvoltarea proiectului e-scutere a început cu un pachet de logo design care includea dezvoltarea unui logo, crearea design-ului cărților de vizită și a foii antet, logo-uri optimizate ca poze de profil social media, un scurt ghid logo și un wallpaper cu logo-ul final.

Cu acest pachet am pus bazele identității vizuale pentru acest client. Logo-ul final este o combinație de logo tip text și inițială. Astfel logo-ul poate fi folosit ca întreg dar și inițiala poate fi folosită separat ca element de branding în implementarea identității vizuale. Exemple de astfel de implementări sunt prezentate mai departe în pagina acestui proiect.

design-carti-vizita-foaie-antet-e-scutere-brandcreators

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

design-flyer-e-scutere-electrice

Odată ce am definit identitatea vizuală pentru e-scutere, am început implementarea acesteia prin crearea de elemente de branding aferente care să ofere o continuitate brandului.

Printre acestea s-au numărat și mai multe design-uri de flyere și pliante, create pentru a prezenta oferta și produsele companiei. Am creat flyere de tip față-verso, dar și pliante de tip trifold, unde au putut fi prezentate mai multe produse.

design-pliant-Trifold-E-scutere-exterior
design-Pliant-Trifold-E-scutere-interior

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

Un alt element de branding și material publicitar a fost crearea unui poster A2, creat pentru prezentarea ofertei brandului. Culorile stabilite la definirea identității vizuale sunt o completare perfectă pentru industria afacerii.

În acest proiect au fost dezvoltate și câteva bannere web și publicitare. Dar preferatul nostru a rămas bannerul de dimensiuni mari, 10×2 metri, creat pentru a fi expus pe un panou publicitare de lângă un drum aglomerat. Acesta este o prezentare profesionistă și elegantă a produselor brandului, scutere și motociclete electrice, având la bază culorile identității vizuale.

design-poster-flyer-a2-e-scutere

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?