fbpx

Client

Manor Hotel

Identitate vizuală dezvoltată pentru un hotel nou ridicat pe malul Mării Negre.
logo-design-manor-hotel-brandcreators-02
creare-logo-design-hotel-manor-simbol
logo-design-manor-hotel-brandcreators

Dezvoltarea proiectului Manor Hotel a fost de dimensiuni mari, primul pas fiind acela de denumire brand. Acest proces a reprezentat o sesiune de research și brainstorming, pentru a găsi mai multe variante de nume care s-ar potrivi hotelului. Varianta finală de nume aleasă de client a fost Manor, gândită ca o combinație a locației hotelului, acesta oferind servicii de cazare în Mamaia Nord. Pasul următor a fost crearea logoului și a identității vizuale ale hotelului. După crearea a mai multor propuneri de logo și ajustarea machetelor, s-a ajuns la această variantă finală. Logo-ul Manor este unul de tip inițială, având ca simbol inițiala numelui stilizat într-un mod unic. Stilul abordat este unul modern, elegant și simplistic, fiind astfel ușoară expunerea logoului în orice formă fizică.

logo-design-manor-hotel-brandcreators-wallpaper

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

design-carti-vizita-foaie-antet-hotel-manor

Prezentările realistice – mockup-uri – sunt reprezentări ale logo-ului într-un mediu real. În acest caz, logo-ul este expus la intrarea hotelului sub formă metalică. Aceste prezentări ne ajută să ne facem o idee de cum va arăta și ce impact va avea logo-ul expus în mediul offline. Pozele finale pot fi folosite și ca wallpaper.

Pentru designul logoului, clientul Manor a ales pachetul Business. Pe lângă crearea unui logo și a wallpaper-ului de mai sus, clientul a optat și pentru crearea designului cărților de vizită, a foi antet, un scurt ghid logo și poze de profil cu logoul final, optimizate pentru rețelele sociale.

Cărțile de vizită și foaia antet au un design minimalist, folosind simbolul ca element de branding și stilizare.

Manor-Social_01-1024x1024
Manor-Social_02-1024x1024
Manor-Social_03-1024x1024
Manor-Social_04-1024x1024

Pentru acest proiect a fost creat și un scurt ghid logo, un fișier ce include detalii despre logo-ul final, cum ar fi: numele fonturilor folosite și culorile logo-ului în variantele CMYK, RGB, HEX și Pantone (PMS). 

Folosirea elementelor din acest scurt ghid ajută la dezvoltarea de noi elemente de branding ce vor oferi o continuitate în identitatea vizuală. Această continuitate ajută la o implementare corectă a identității vizuale și ajută brand-ul a se impune și a deveni memorabil și ușor de recunoscut.

ghid-logo-hotel-manor

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

După denumirea brandului și definirea identității vizuale a hotelului Manor, următorul pas a fost crearea unui site de prezentare. Scopul acestuia este de a prezenta hotelul și serviciile oferite, cât și de a face o prezentare a locație și a zonei în care este situat. La crearea acestui site am folosit un design modern și elegant, predominat de poze de dimensiuni mari care scot în evidență hotelul cât și locația acestuia. Au fost create pagini cu un design unic și personalizatpentru scopul fiecăria. Designul site-ului este unul responsive, fiind adaptabil oricărui dispozitiv, fie calculator/laptop, tabletă sau smartphone.

design-manor-suport-cartela-mockup-exterior
design-manor-suport-cartela-mockup-interior

Pe parcursul dezvoltării proiectului Manor au fost create mai multe elemente grafice. Printre acestea au fost designul pentru suportul cartelelor de acces folosite de către clienții hotelului și o semnătură de e-mail în format HTML pentru adresele de e-mail ale acestuia.

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?