fbpx

Client

MiTkO

Dezvoltare identitate vizuală pentru o firmă ce are ca activitate vânzarea de articole de bricolaj.

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

logo-design-mitko-brandcreators-wallpaper

MiTkO este o firmă ce vinde articole de bricolaj în propriul magazin. Pentru acest proiect am avut plăcerea de a oferi servicii de creare logo design, design flyer și design reclame de exterior. Logoul final este o un logo de tip mascotă, simbolul fiind reprezentat de un bărbat îmbrăcat în salopetă, purtând o cască de protecție pe cap, curea de unelte la care sunt atașate o șurubelniță și un ciocan, iar în mână ținând o bormașină și un alt tip de ciocan. Deși din descriere logo-ul poate părea foarte complex, acesta este însă unul simplistic și minimalist, creat astfel încât să fie ușor de reținut și recunoscut, iar reproducerea acestuia pe orice articole necesare să fie posibilă cu ușurință.

creare-logo-design-mitko-simbol-mascota
creare-logo-design-mitko-simbol-mascota-gri

Clientul MiTkO a avut nevoie, pe lângă crearea unei sigle, și de crearea design-ului pentru un flyer și pentru două reclame de exterior.

Flyer-ul a fost creat pentru a fi folosit în magazinul clientului, cât și pentru împărțirea acestuia cu scopul de a promova afacerea. La crearea design-ului acestui flyer ne-am folosit de articole pe care firma le vinde, la care am adăugat detalii despre firmă. Aceste detalii sunt: datele de contact, locația magazinului, domeniul de activitate și faptul că produsele clientului pot fi închiriate și chiar cumpărate în rate!

design-flyer-mitko-jpg

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

MiTkO-Reclame-01

Cele două reclame de exterior au fost create pentru a fi expuse în afara magazinului, cu scopul de a-l face vizibil și de a oferi îndrumare către acesta! Design-ul reclamelor a fost unul simplistic și minimalist, menținându-se în stilul identității vizuale deja create pentru MiTkO, oferind detalii despre magazin și produsele acestuia.

MiTkO-Reclame-02

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?