fbpx

Client

SHINE®

Un proiect complex de design grafic în care am lucrat la: creare logo design, design de produs, design de ambalaj și creare site de prezentare pentru o companie care vinde produse de curățare a dinților.

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

realizare-logo-design-shine
creare-logo-design-shine
logo-design-shine-text-reversed
logo-design-shine-text

SHINE® este un business care se ocupă cu vânzarea sub propriul brand a produselor pentru albirea și îngrijirea dinților. De la periuțe de dinți electrice, la benzi, spumă și kit-uri de albire dinți.

Misiunea noastră a fost de a dezvolta o identitate vizuală care să inspire calitate, eleganță, seriozitate și profesionalism. Am reușit acest lucru prin crearea unui logo de tip emblemă care încadrează numele într-un diamant, a cărui semnificație este legată de strălucirea și sănătatea (duritate) danturii. A fost pregătit și un logo secundar de tip text cu numele brandului, pentru a fi folosit în situațiile în care nu s-ar potrivi logo-ul principal.

Acestea au pus bazele identității vizuale și ne-au ajutat în dezvoltarea altor elemente de design care să ajute la solidificarea și implementarea imaginii de brand. Pe acestea le veți descoperi mai departe pe această pagină…

logo-design-identity-creare-logo-shine
design-produs-ambalaj-cutie-etichetă

Având identitatea vizuală puternic definită, am început să gândim soluții creative pentru partea de design de produs și de ambalaje. Oferind o varietate de produse, a fost nevoie de crearea unui design pentru fiecare produs în parte, dar cu scopul de a păstra o legătură de stil între ele.

Acestea au fost produsele, pentru care am dezvoltat design de produs și ambalaj, cutie și manual de utilizare:

Până acum ați văzut periuța de dinți cu designul de cutie, logo-ul, teasere ale produselor de albire și al site-ului. Mai urmează…

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

design-ambalaj-benzi-albire-shine
design-ambalaje-produse-albire-dinti
design-ambalaj-benzi-albire-carbune-shine

Am trecut la produsele pentru albirea dinților. În pozele de mai sus se pot vedea ambalajele și cutiile pentru benzile de albire. Cele în culoarea neagră sunt cu cărbune activ, iar cele în culoarea albastră sunt fără. Cu intenție 🙂

Tot într-una dintre pozele de mai sus se pot observa și aplicări ale logo-ului secundar pe alte produse, cum ar fi kit-ul LED pentru albirea dinților și seringile cu soluția care se folosește împreună cu acest kit.

Continuăm apoi cu designul de etichetă și cutie pentru spuma de albire. Urmând un stil grafic asemănător cu cel al benzilor de albire fără cărbune, cât și aceleași nuanțe de albastru regăsite și în cutia periuței de dinți, am pus la punct un design curat, profesionist și pregătit să reprezinte perfect acest produs. În următoarea imagine se pot observa atât modelele de design individuale, cât și aplicate pe produsul finit.

design-ambalaj-spuma-albire-shine

Acestea nu sunt însă toate elementele de design de produs și ambalaj pentru clientul SHINE®, însă vom trece mai departe cu site-ul de prezentare creat pentru același client. Dacă doriți să vedeți și restul produselor, vizitați site-ul aici.

Pe partea de creare site de prezentare s-a dorit a se dezvolta un site care să exprime profesionalism, calitate și care să să se ridice la nivelul puternicei competiții, mai exact Philips și Oral-B. Site-ul a avut scopul de a prezenta detaliat produsele site-ului, dar și a oferi legături cu platformele de unde pot fi cumpărate acestea.

Per total, SHINE® a fost un client și un proiect pentru care am avut, din nou, plăcerea și oportunitatea de a ne testa limitele, de a deveni creativi și de a dezvolta soluții creative de design de care să ne bucurăm!

dezvoltare-site-prezentare-shine

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?