fbpx

Client

VisionVenture

Un proiect extins de dezvoltare identitate vizuală, care a inclus următoarele servicii: creare logo, design cărți de vizită și foaie antet, un scurt ghid logo și crearea unui site de prezentare.
vv-social-06
vv-social-03
vv-social-02

La dezvoltarea proiectului VisionVenture am lucrat la dezvoltarea unei identități vizuale serioase și moderne. Am reușit acest lucru prin crearea unui logo de tip simbol + nume, având ca simbol inițialele „VV” create într-un stil unic și stilizat.

Logoul final poate fi folosit în 2 layout-uri: unul lat și unul cu un layout mai înalt. Scopul acestor layout-uri este de a fi folosite în diferite situații, pentru a maximiza impactul identității vizuale.

Împreună construim o identitate vizuală pentru firma ta, care să rezoneze cu publicul tău țintă.

design-carti-vizita-foaie-antet-vv

După finalizarea logoului VisionVenture, s-au dezvoltat mai multe elemente de branding care au ca scop implementarea identității vizuale și comunicarea vizuală a brandului.

Printre aceste elemente se numără și designul cărților de vizită și a foii antet. Acestea au fost create folosind elemente vizuale din logoul final, culorile identității vizuale și fonturile prezente în logo.

vv-social-05
vv-social-04
vv-social-01

Pentru acest proiect a fost creat și un scurt ghid logo, un fișier ce include detalii despre logoul final, cum ar fi fonturile folosite și culorile în variantele CMYK, RGB, HEX și Pantone (PMS).

Folosirea elementelor din acest scurt ghid ajută la dezvoltarea de noi elemente de branding ce vor oferi o continuitate în identitatea vizuală. Această continuitate ajută la o implementare corectă a identității vizuale.

Vrei un site care să inspire încredere și care să te aducă mai aproape de audiența ta?

După dezvoltarea unei identități vizuale prin creare logo, design cărți de vizită și foaie antet, am lucrat și la dezvoltarea unui site de prezentare. Scopul acestuia este de a prezenta afacerea și serviciile acesteia în mediul online.

Site-ul a fost creat ca și continuitate a identității vizuale, folosind stilul modern al acesteia, culorile, fonturile și elemente vizuale definitorii. Site-ul final este rapid, adaptabil pentru orice tip de device și ușor de folosit.

design-semnalistica-vv-logo-design

Ai întrebări sau dorești să lucrăm împreună la proiectul tău?